Hieronder vind u de boordelingen over Rickkies Boer’n Bistro

Heerlijk!

★★★★★
5 5 1
We kwamen hier per ongeluk terecht en werden aangenaam verrast. Wat een aandacht voor lekker eten en mooie producten! De plek, het restaurant en Rick zelf voegen daar nog wat extra's aan toe. Een aanrader!

Nog nooit zo lekker gegeten!

★★★★★
5 5 1
Wat een zalig eten! Ik kan geen enkel restaurant noemen, die lekkerder kookt dan Rick. Het eten is heel puur en natuurlijk. Je proeft de kwaliteit! Restaurant sfeervol, gezellig en ongedwongen. Rick een topkok en goede gastheer.

Super

★★★★★
5 5 1
Bij deze bistro kan je heerlijk eten, met een gezellige sfeer en een praatje met Rick zelf, en dat ook nog in een mooie omgeving met tijdens het eten uitzicht op de koeien in de wei.. Super !

Lekker gastvrij leuk!

★★★★★
5 5 1
Heerlijke ongedwongen sfeer, met eigenaar die met plezier streekproducten van top kwaliteit uit het seizoen serveert. Kortom erg leuk lekker en gezellig! Rik bedankt.

Lekker eten

★★★★★
5 5 1
Heerlijk gegeten! Bedankt Rick

Mw

★★★★★
5 5 1
(H)eerlijk puur en zeer smakelijk eten in bijzondere ambiance. Rick is een fijne gastheer, met wie het prima afspraken maken is. Onze speciale dieetwensen heeft hij uitstekend weten te vertalen. Ga zo door!

Graag willen wij weten hoe uw maaltijd bij ons is bevallen. U doet ons een groot plezier om een beoordeling te schrijven, zodat ook andere gasten Rickkies Boer’n Bistro kunnen beoordelen!

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Vertel hier wat u van Rickkies Boer'n Bistro vind